Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Selamat datang ke dunia blog saya.Seorang ummi,isteri,anak dan kawan yang baru berjinak dgn dunia blog.Semoga yang baik kita jadikan pedoman dan yang tak baik kita buang jauh2...semoga kita memperolehi keberkatan.Amin...

Isnin, 12 September 2011

selamat ari raya...2011

Assalamualaikum dan selamat ari raya sume..

Dasat betol la mak budaks ni...raya dah nak masuk pertengahan bulan br nk ucap2 selamat raye. Nak buat gano..da baru dapat new doter bulan Jun lepas so x dan la nk berblogger cam biasa.X pe lah asal dpt gak jenguk jap blog yg semakin sunyi sepi ni.Sawang pun dah penuh agaknye.Dasat sungguhkan?.Baby girl Nur Imani pun dah 3 bulan dah.Lahir 7 Jun tepat jam 12.55 a.m. Tgh mlm tu..Hilang abis rasa sakit bila menatap wajah si comel.Terima kasih tak terhingga pada para doktor,nurse,staff,n rakan se-wad yg cukup baik dan always memberi semangat untukku lahirkan baby ni.And of course pd suami tercinta yang berada di sisi ketika proses meneran saat2 baby ku nak keluar last minute..last minute suami dibenarkan masuk..hadoii dia punye law kat sepital langkawi memang gitu kot.kalu masa 1st baby dulu aku delivered kat Aloq Staq,dari mula dimasukkan le labor room, suami dah boley masuk.Sampaikan suamiku ttido sebelah katilku lantaran lama menunggu baby nak kuar.Tapi x pe lah,janji suamiku dapat masuk.Cuma masa 2nd born je,suamiku x dok di sisi sebab aku besalin d Kelate,survive sowang2 ler dlm labor room.Patut le ank ke2 aku dia more berdikari sket,may be dia terpengaruh dgn smgt aku yg luarbiasa sket masa melahirkan dia.Apapun Allah yg lebih Utama.TanpaNya siapalah aku sebagai hamba yg kerdil di sisiNya.Dengan 3 cahayamata sekarang,hidup ini lebih up side down la, tapi amat bes dan teruja.Aku more to be struggle to fulfill all our lifetime as a happy family.Nak berbagi kasih sayang antara 3 ank bukan mudah.Tabik spring la pada ibu2 yg punya ank ramai yg dpt berbagi kasih sayang walaupun kdg2 tengok yg ank ramai agak messy sket.Biasa la tu kan..kan..kan..


.....................................................>Inilah rupa baby 3rd..Nur Imani bt Mohd Munir


nota: Gambo sengaja di 'bleach' kan nak bagi nmpk klasik sket...






















3 beradik tengah berposing ala2 model..dari kiri Nur Amni(4yr),NurImani(3 bln),Muhammad Atiq(6yr).

Soalan:Agak2 nak beranak lagi tak?He3..Kalau Allah izinkan lagi,why not!
nota lagi: sebenarnya byk nk citer citer masa dok dlm wad aritu tp dh basi mls nk buat entry.he3.so lipat segala memory dlm kepala otak..
Sampai jumpa lagi...

1 comments:

d_LA on Selasa, September 13, 2011 8:08:00 PG berkata...

tajuk ari raya tp cite pasal beranak..haha..xpelah, diterima asal update tu dah kira oke dah tu..rindu ngan imani sangat2..muahhhh

Catat Ulasan

ok la tuuu..